0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand
artwinelogonoborder

• Kunst & Wijn • Exclusiviteit • Gelimiteerde edities • Partnersships

Word lid of schrijf u vrijblijvend in! Mail ons op: contact@artwine.nl

Multiples

Art ● Wine maakt op een originele en prettige kunst manier toegankelijk voor een grote groep van geïnteresseerden. Op Art ● Wine besteden we extra aandacht aan ‘kunst in oplage’ met als titel Art ● Wine Multiples We tonen zowel 2D als 3D, grafiek, fotografie, litho’s en kunstenaarsboeken en meer.

We denken dat deze presentatie voor de bezoekers een interessante ontdekking is. Door deze tentoonstelling wordt bovendien kunst iedereen beter bereikbaar. De tentoonstelling wordt gemaakt in samenwerking met Galerie Smarius en wordt alleen (internationale) kunst gepresenteerd met een hoog kwaliteitsniveau.

Heeft u interesse? Bezoek dan de website van Galerie Smarius of vul het contactformulier in contact@artwine.nl

New list

BIO Galerie Smarius

Op basis van ruim 30 jaar ervaring in de hedendaagse beeldende kunst als beeldend kunstenaar, gast-docent op de kunstacademie Minerva, bestuurder van verschillende stichtingen op gebied van kunst en 10 jaar als galeriehouder en sinds twee jaar ook kunsthandel selecteer ik de getoonde kunstwerken. De selectie van kunstenaars is gebaseerd op de ontwikkeling van hun eigen persoonlijke beeldtaal waarmee ze een toonaangevende positie in de kunstwereld hebben verworven. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere kunstwerken op deze site dan kun je de werken eenvoudig bestellen en de wijze van bezorging aangeven. Het is ook mogelijk om de kunstwerken te bekijken of te kopen door Galerie Smarius te bezoeken.

Je kunt hiervoor zelf een afspraak maken of stel een vraag via ons Contactformulier 

M 2

Heeft u interesse in een of meerdere van de bovenstaande kunstwerken? Bezoek dan de website van Galerie Smarius of vul het contactformulier in contact@artwine.nl