artwinelogonoborder

• Kunst & Wijn • Exclusiviteit • Gelimiteerde edities • Partnersships

Word lid of schrijf u vrijblijvend in! Mail ons op: contact@artwine.nl

0
0
date
product
prijs
aantal
totalen

loading...

Verzendgegevens

Verzendwijze

naar winkelmand

Via Domitia 'Cuvée BLANC' 2020
IGP Pays d’Oc  

Deze bijzonder lekkere witte wijn van Les Vignes des Deux Soleils is een exclusieve gemaakte selectie en brengt het beste van twee edele druivenrassen samen. De rijpe, fris fruitige adellijke CHARDONNAY is met zijn 65% aandeel  de voornaamste druif in dit huwelijk. Samen met de vol aromatische en bloemige VIOGNIER (35%) druif ontstaat er een zeer bijzondere, aromatische en explosieve smaaksensatie, met tonen van groene appel, lychee, abrikoos, honing en bloesem. Het meest bijzondere aan deze nieuwe, stuivend frisse BLANC is de zeer vroege botteling, waardoor het mogelijk is om al het ‘kersverse’ en ‘frisse’ fruit direct op te vangen. Dit geeft een ongekende smaak explosie, vol energie en pit en absoluut een buitenkans om nu van te profiteren!

Een onweerstaanbare witte wijn die nu ook gelimiteerd en tijdelijk beschikbaar stellen met het allereerste Art & Wine kunst etiket van Nuria Maria -Clear Sky-!

Heerlijk als aperitief, bij een feestelijke lunch en bij zeevruchten, visgerechten en kalfsvlees. NU drinken tot minimaal eind 2024.
Bestel direct

Proefimpressie: Een stuivend mooi sappig en fruitig bouquet, waar het aromatische florale karakter van de Viognier-druif heerlijk combineert met het citrusfruit van de Chardonnay-druif. De zachte honingachtige tonen en het weelderige fruit, van onder meer perzik en meloen zorgen voor een breed pallet, waardoor de wijn zich perfect leent voor een divers scala van voedselcombinaties. Ook heerlijk als aperitief of bij verschillende vissoorten, salades en wit vleesgerechten. Een heerlijke wijn vol frisse vruchten en vol energie en pit. Prachtige om nu te ervaren en houdbaar tot minimaal eind 2024!